Het Team

Progres is een eerstelijns praktijk voor ergotherapie. Binnen de praktijk worden voornamelijk kinderen, volwassenen en ouderen behandeld. Meer hierover kunt u lezen onder het kopje ‘doelgroep’. Daarnaast geeft Ergotherapie Progres ook advies aan bedrijven gericht op arbeid en gezondheid. Meer informatie hierover is terug te vinden onder ‘Arbeid en Gezondheid’. Binnen Progres zijn twee ergotherapeuten werkzaam, namelijk:

Laura van Sambeeck

Praktijkhouder en ergotherapeut
T: 06-44551627
E: laura@ergotherapieprogres.nl

Laura werkt met de doelgroep volwassenen en ouderen. Zij heeft zich gespecialiseerd in handtherapie, zit/werkhouding, de behandeling van mensen met Parkinson en psychogeriatrische aandoeningen (zoals Dementie) en neurologie.

Simone Fiers

Kinderergotherapeut
T:
06-23459677
E:
simone@ergotherapieprogres.nl

Simone werkt als kinderergotherapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met problemen in de sensorische informatieverwerking (SI). Daarnaast is Simone veel werkzaam met kinderen met een vertraagde motorische ontwikkeling, plannings- en concentratieproblemen.

Kelly Hendriks

Ergotherapeut
T: 06-21597137
E: kelly@ergotherapieprogres.nl

Kelly werkt met de doelgroep volwassenen en ouderen. Zij heeft zich met name gespecialiseerd in behandeling van chronische pijn/vermoeidheidsklachten, neurologie en advisering gericht op hulpmiddelen/woningaanpassingen.

Simone, Laura en Marlou zijn lid van Ergotherapie Nederland en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

ergotherapienederlandkwaliteitsregister